HTR Nijs juni 2021

HTR Nijs

Het hok

Vorige keer schreef ik dat ik in het hok stond en dat wij alleen nog het oud papier moesten afvoeren. Vrijdag 21 mei was het zo ver en terwijl wij daar kwamen was er ook al een bedrijf bezig met de voorbereiding om het asbest af te voeren .Een week later lag het hok plat en kon alles in de container geladen worden. Ook dat heb ik met eigen ogen kunnen aanschouwen en het voelt toch wel raar . Nu zijn de fundamenten uitgegraven en kan er met de wederopbouw worden begonnen. We wensen Pieter maar vooral ook Wiebe veel succes toe met zijn nieuwe bedrijf.

De reis .

Op 10 mei vertrokken Tjeerd Heikamp en Rypke Herder ’s morgens om 6 uur richting Roemenië en na een voorspoedige reis kwamen ze na 4 dagen op de eindbestemming aan. De goederen konden in de dorpen worden afgeleverd en bij een klooster werden schoolmeubelen worden gebracht .Hier wonen leerlingen intern en van zowel van de directeur als van een leerling kreeg ik een bedank brief. Ze hadden het gebouw zelf opgeknapt en de meubelen maakten het tot een thuis en een omgeving waar ze veilig kunnen opgroeien. Tjeerd en Rypke kwamen in goede gezondheid een dag eerder dan normaal weer veilig thuis.

Hoe verder.

Inmiddels zijn er grote containers op het veldje achter het oude hok geplaatst en de mensen weten deze al goed te vinden.

Like ons op Facebook

Populair nieuws

Publicatie verslag reis Roemenië sept 2022

Geschreven door Wiebe Kamminga op zaterdag 05 november 2022 16:47

Reisverslag Roemenië september 22

Geschreven door Wiebe Kamminga op donderdag 03 november 2022 11:19

HTR Nijs juni 2022

Geschreven door Wiebe Kamminga op maandag 17 oktober 2022 12:39
Geslaagde actie hulp aan Oekraïense vluchtelingen

Geslaagde actie hulp aan Oekraïense vluchtelingen

Geschreven door Wiebe Kamminga op dinsdag 24 mei 2022 10:07