Onze sponsoren

Visser Woninginrichting

Bij Visser Woninginrichting bent u aan het juiste adres voor al uw (over)gordijnen, vitrages en in-betweens voor een lage prijs! Ook kunt u bij hen terecht voor tapijt, laminaat en...

Fa. van Kammen

Van Kammen is uw specialistis op het gebied van levering van koelwagens en verkoopwagens. Dit bedrijf is gevestigd in het Friese Kollumerzwaag en levert in heel Nederland en...

Rinze Resto

Rinse's Resto Vis en Snacks is een begrip in Zwaagwesteinde en omstreken. Met een zeer ruim en veelzijdig assortiment dat in onze moderne winkel op unieke wijze gepresenteerd wordt,...

123

Hulpactie Oekraine

Hulp aan Oekraïense vluchtelingen !

De Stichtingen Hulpgoederen Garyp/Earnewâld en Hulp Transporten Roemenië De Westereen zijn een inzamelingsactie gestart voor opvang in Roemenië t.b.v. vluchtelingen uit Oekraïne .

 

Het gebied waar onze stichtingen werkzaam zijn is ongeveer 25 km gelegen van de grens met de republiek Moldavië, het armste land van Europa, ingeklemd tussen Oekraïne en Roemenië. En dat doen wij in samenwerking met burgemeester Dobreanu van de gemeente Voinesti en dominee Paul Marica van de baptistengemeente in Negresti, beide plaatsen in noordoost Roemenië.
Het door de stichting hulpgoederen Roemenië Garyp/Earnewâld gerealiseerde Multi Functioneel Centrum in Schitu Stavnic, gemeente Voinesti, wordt deels niet gebruikt en in overleg is besloten deze locatie te gebruiken voor opvang van vluchtelingen.

Ons doel is het inzamelen van bedden, matrassen, kussens, dekens, slaapzakken en overige noodzakelijke medische en hygiëne hulpmiddelen ( medicijnen, pampers, damesverband, toiletartikelen, etc.)
Medio april zullen we de goederen transporteren naar noordoost Roemenië.


De gevraagde goederen kunnen ingeleverd worden op donderdag 7 april en                     vrijdag 8 april a.s., tussen 9.00 en 19.00 uur
Garyp                  : bij Piet en Ineke de Jong, Inialoane 61 en
De Westereen    : Winkelcentrum nr. 51, voorheen Primera.


Een financiële bijdrage is ook mogelijk! Van de opbrengst wordt ter plaatse in Roemenië voedsel gekocht voor de Oekraïense vluchtelingen.
Uw financiële bijdrage kunt u storten op één van onderstaande bankrekeningnummers:
NL87 RABO 0132 4012 58 t.n.v. Stichting HTR De Westereen
NL81 RABO 0362 7193 30 t.n.v. Stichting Hulpgoederen Roemenië Garijp/Earnewâld
Beide stichtingen hebben de ANBI status, waardoor uw giften aftrekbaar zijn voor de inkomstenbelasting.
Voor vragen: W. Kamminga: tel: 0624168129
                       S. Wobbes     : tel: 0621623401

Wij rekenen op uw hulp zodat deze actie een succes wordt om het leed van de vluchtelingen te verzachten.               Heel hartelijk dank!

 

Like ons op Facebook

Populair nieuws

Publicatie verslag reis Roemenië sept 2022

Geschreven door Wiebe Kamminga op zaterdag 05 november 2022 16:47

Reisverslag Roemenië september 22

Geschreven door Wiebe Kamminga op donderdag 03 november 2022 11:19

HTR Nijs juni 2022

Geschreven door Wiebe Kamminga op maandag 17 oktober 2022 12:39
Geslaagde actie hulp aan Oekraïense vluchtelingen

Geslaagde actie hulp aan Oekraïense vluchtelingen

Geschreven door Wiebe Kamminga op dinsdag 24 mei 2022 10:07